Despre noi
SC EVCON EXPERT AUDIT SRL este o persoana juridica, infiintata in anul 2003, specializata in activitati de audit financiar, auditul proiectelor Fondurilor Structurale, audit intern, expertiza financiar contabila si evidenta contabila.

SC EVCON EXPERT AUDIT SRL este membra activa a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), precum si a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Echipa noastra este formata din profesionisti, fiecare membru detinand licente pentru exercitarea profesiei de: auditor financiar si expert contabil .

Seriozitatea, flexibilitatea, experienta, integritatea morala si cunostintele personalului, fac ca societatea noastra sa ofere servicii de calitate, informatii si solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii in afaceri. Nivelul inalt de performanta oferit de firma noastra este impus, totodata, de respectarea standardelor de calitate si profesionalism.
Persoanele din cadrul echipei noastre sunt membre ale urmatoarelor corpuri profesionale :
- Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR)
- Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)
- Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR)
Clientii nostri beneficiaza de confidentialitatea si discretia cu care actionam, calitati importante pentru dezvoltarea si mentinerea relatiilor profesionale durabile.
Toate drepturile rezervate EVCON EXPERT AUDIT